Házirend

Be- és kijelentkezés
Bejelentkezni és a kisházat átvenni délután 3-tól este 7 óráig lehet. Kérünk érkezésed előtt legalább egy órával hívj minket, hogy kinyissuk és átadjuk a házat. Az este 7 óra utáni bejelentkezés csak külön egyeztetés után lehetséges, ezért mindenképpen kérünk, hogy ezt a szándékodat jelezzed nekünk az érkezésed előtti napokban telefonon vagy emailben.
Kijelentkezni délelőtt 9 és 11 óra között tudsz. Kérünk, a ház átvételekor vagy a távozásod előtti napon telefonon jelezd, hogy mikor szeretnél kijelentkezni.

Szállásfoglalás
Csak előzetesen bejelentett szállóvendégeket tudunk fogadni, ezért kérünk szállás igényedet emailben vagy telefonon jelezd felénk legalább 48 órával korábban.
1 éjszaka nem foglalható pénteki és szombati napra, valamint ünnepnapokon.
A foglalási díj a helyszínen a kijelentkezéskor készpénzben fizetendő az idegenforgalmi adóval együtt.

Alap szolgáltatások

A szállásköltség az alábbiakat tartalmazza:
• Ágynemű, törölköző, kerti takarók;
• Teljesen felszerelt konyha (alap fűszerek, kávé, tea);
• Ingyenes Wifi;
• Privát fürdődézsa – a dézsa használata nem felügyelt, ezért kérünk ügyelj a saját, gyermekeid és háziállataid épségére;
• Tűzifa használat a cserépkályha, búboskemence és a fürdődézsa fűtéséhez;
• Grillezési lehetőség a nyári hónapokban, melyhez faszenet is biztosítunk (kérjük grillezési szándékodat előre jelezd).

Extra szolgáltatások

  • Fürdődézsa felfűtése – ha a fürdődézsát melegen szeretnéd átvenni, akkor kérlek felfűtési igényedet 48 órával az érkezésed előtt jelezd.
  • Reggeli kosár – igényedet kérjük szintén 48 órával érkezésed előtt jelezd (72 órával előre munkaszüneti nap esetén). Gluténmentes reggeli kosarat nem áll módunkban minden esetben biztosítani, megértésedet köszönjük.

Begyújtás
A kisház fűtése (cserépkályha, búboskemence, fürdődézsa) fával történik, amihez fát és gyújtóst biztosítunk. A begyújtást a ház átvételekor a házgondnok megmutatja. Ha kérdésed lenne a begyújtással kapcsolatban kérünk a ház átvételekor jelezzed vagy kérj segítséget telefonon a házgondnoktól. A fényképes begyújtási útmutatót itt éred el, illetve kinyomtatva a TV alatti polcos szekrényben találod. A kisházban minden más nyílt láng használata tilos.

Szénmonoxid mérőt a hálóban a cserépkályha felöli éjjeliszekrényben találod. Kérjük használd minden esetben, ha begyújtasz.

Dohányzás
A kisház szigorúan nem dohányzó. Dohányozni kizárólag a teraszon vagy szabadtéren van lehetőség az erre rendszeresített hamutartók használatával.

Háziállatok
Szeretettel fogadjuk a család négylábú tagjait is. A kisházba kizárólag szobatiszta kutyát fogadunk. A kutyus a házban lévő bútorokra nem mehet fel, nem szennyezheti össze, nem tehet kárt bennük. Amennyiben erre utaló jelet találunk, úgy minimum 30.000 Ft tisztítási/helyreállítási költséget számolunk fel! Kérjük foglaláskor mindenképpen jelezd a kisállat érkezését is, köszönjük.