200 éves parasztház

Leírás

Parasztházunk Budapesttől másfél órányi autóútra, a Balaton déli partján, Fonyódtól 10 percre Lengyeltótiban bújik meg. Abszolút ideális helyszín, ha teljes kikapcsolódásra vágynak méghozzá tömeg nélkül.

A 200 éves, felújított egykori parasztház igazi kuriózum azok számára, akik kedvelik a hagyományos népi építészetet és szeretnének elvonulni a világ zaja elől. Egyedülálló élményt nyújt a privát, fa tüzelésű fürdődézsában egy gyertyafényes éjszakai fürdő vagy télen a búbos kemence melegében, a tűz ropogását hallgatva egy pohár bort elkortyolni.

Tökéletes választás, ha szeretnénk egy kicsit kiszakadni, néhány napra elvonulni és feltöltődni. A házban és a hozzá tartozó kertben a nyugalom garantált. A kisház egy zsákutca végén helyezkedik el, amit a szomszédos gyümölcsös és lombos fák határolnak.

Ha teljes kikapcsolódásra vagy egy romantikus menedékhelyre vágyik, a 200 éves parasztház várja Önt az év minden napján!

Miért válasz minket?

Fedezd fel a régmúlt stílusát! Vastag vályogfalak, szú rágta eredeti fagerendák, búboskemence, egy otthonos és kényelmes nyaralóba ötvözve.

Csak Ti ketten, távol mindentől, ami a mindennapokban körbevesz. Egy meghitt menedék, ahol csak egymásra figyelhettek.

Lépj ki a stressz világából, tölts egy pohár bort, és lazulj el a fa tüzelésű fürdődézsában a természet ölelésében.

Ingyenes Wifi Fatüzelésű fürdődézsa Kisállat hozható
Több férőhelyes parkoló Kerti kiülő Természetközeli
Teljesen felszerelt konyha Ágynemű, törölköző, kerti takarók Televízió
  • Reggeli bekészítés
  • Fürdődézsa előfűtés

További képek